Estructura del circuit SIUX Imox Padel Tour 2020

El circuit constarà de 3 Fases on, en total, es disputaran:

 9 proves anomenades "OPEN" +  3 proves anomenades "COPA COMARCAL de SELECCIONS"

1a Fase: 3 Open's + 1a Copa Comarcal ( de Febrer a Abril)

2a Fase: 3 Open's + 2a Copa Comarcal ( de Maig a Juliol)

3a Fase: 3 Open's + 3a Copa Comarcal ( de Setembre a Novembre)

A cada fase es disputarà 1 Open per comarca ( Open Alt Penedès (AP.), Open Garraf (GA.), Open Baix Penedès (BP.), així com també, es disputarà 1 Copa Comarcal de Seleccions per comarca ( AP., GA., BP.)

Al realitzar la vostra primera inscripció en un OPEN, elegireu la comarca per la cual voleu accedir a la Selecció Absoluta Comarcal:     Alt Penedès, Garraf o Baix Penedès, i una vegada finalitzats els 3 Open's de cada fase, els 8 millors classificats per categoria ( OR, PLATA i BRONZE) de cada comarca (AP, GA. BP.), accediran a la Selecció Comarcal i disputaran la Copa de Seleccions, un torneig on les 3 comarques lluitaran entre si, per equips, per ser la Selecció Comarcal Guanyadora de la Copa!!

Estructura / informació OPEN

Preu inscripció: 25€

Torneig setmanal (de Dilluns a Diumenge ) amb 6 categories tancades, Or - Plata - Bronze Masculí i Femení

Rondes desde 1/32ens a Quarts de final de dilluns a divendres, Semifinals Dissabte i Finals Diumenge.

Quadre eliminatori absolut ( Partits al millor de 3 sets ) + Quadre de consolació ( Partits a 2 sets + Super TieBreak a 10p.)

Horari de partits entre setmana a partir de les 18.00 i última ronda de partits a les 22.30.

Selecció de la disponibilitat horaria durant la inscripció elegint l'horari, per dies, a partir del cual teniu disponibilitat per jugar. Hi haurà la posibilitat d'afegir comentari a la organització en el cas de que no tingueu disponibilitat en algun horari marcat com disponible, sempre afegint el motiu pel cual no teniu la disponibilitat.

 (Exemple) : disponibilitat dilluns a partir de les 18.00, comentari ( no puc jugar més tard de les 20.00 ja que entro a treballar a les 22.30). La organització intentarà respectar la disponibilitat marcada per totes les parelles, però en el cas de que en alguna ronda no fos possible el partit es disputarà en el dia i hora posada al cuadre.

Espectacular wellcomepack i gran sorteig final per a tots les jugadors/es

Trofeus i grans premis per a tots les guanyadors absoluts, medalles pels guanyadors de consolació

Prova puntuable per Ranking Circuit Siux ImoxPadelTour 2020, separat per categories Or, Plata i Bronze

Prova puntuable per Ranking Comarcal ( AP, GA, BP), separat per categories Or, Plata i Bronze

Puntuació Ranking's: Guanyadors: 150pts - Finalistes: 120pts - Semis: 90pts - Quarts: 60pts - 1/8: 30pts. - 1/16: 20pts - 1/32: 10pts.

Una categoria només s'obrira amb un mínim de 8 parelles inscrites i un màxim de 64 parelles

Al quadre absolut no és podrà realitzar cap canvi de parella una vegada disputat el primer partit, al quadre de consolació es podrà realitzar canvi de parella només a 1a o 2a ronda del quadre.

Els horaris inicals establerts al quadre,de les eliminatories que encara no hi han les 2 parelles, no son definitus i poden variar durant la setmana.

Les inscripcions es tancaran el divendres previ al inici del torneig,a les 20.00, durant el dissabte es podran consultar els cuadres a la web www.imoxpadeltour.com, pero aquests horaris podrien variar durant el cap de setmana, per tant els horaris definitus s'hauran de consultar el Diumenge previ al inici del torneig a les 22.00.

Estructura / informació COPA COMARCAL de SELECCIONS

Preu inscripció: 15€

Torneig que es disputarà en 1 mateix dia, Dissabte, entre les 3 seleccions comarcals:

Selecció Comarcal AP. vs Selecció Comarcal GA. vs Selecció Comarcal BP.

Accédiran a la selecció absoluta comarcal els 8 millors jugadors per categoria de cada Ranking Comarcal AP., GA., BP.

Per poder obrir una categoria de la Copa Comarcal, ha d'haver un mínim de 6 jugadors/es classificats al ranking comarcal AP. GA. i BP després dels 3 Open's, en cas contrari aquesta categoria no es disputarà.

Selecció Comarcal : En cas d'obrir les 6 categories a la copa: Or, Plata i Bronze Masculí i femení, cada Comarca tindrà un equip de 48 jugadors/es (8 per categoria ) i 6 capitans (1 per categoria), aquests capitans seran els 1ers classificats de les diferents categories a cada comarca, i els encarregats d'informar a la organització la formació del equip comarcal de la seva categoria.

Partits Copa Comarcal de Seleccions

A cada categoria de la selecció comarcal AP, GA., i BP. es formarà un equip de 4 parelles entre els 8 jugadors de la selecció.

Exemple: Selecció Comarcal GARRAF: Or Masculí (P.1, P.2, P.3, P.4) Plata Masculí (P.1, P.2, P.3, P.4) .... etc.

Els enfrontaments seran entre les parelles 1,2,3 i 4 de cada comarca en la seva categoria, per tant cada parella disputarà 2 partits.

Exemple: Categoria OR: P.1 Alt Penedès vs P.1 Garraf vs P.1 Baix Penedès a partits complerts al millor de 3 sets.

 Els jugadors han de tenir disponibilitat per jugar durant tota la franja horaria del Dissabte de torneig, que serà entre les 9.00 i les 22.00.

Al finalitzar tots els partits entre les diferents comarques hi haurà una comarca guanyadora a cada categoria, i la Comarca guanyadora de la COPA de seleccions, sent aquesta la que més puntuació total obtingui entre totes les categories.

Premis i trofeus per a tots els jugadors de la comarca guanyadora en cada categoria, i gran Trofeu per a la Comarca Guanyadora de la COPA COMARCAL de SELECCIONS.

Si un jugador classificat per a la selecció comarcal no pot disputar la copa, entrara a la selecció el següent jugador classificat en ranking de la seva comarca.

Cada jugador classificat per la selecció rebrà una samarreta exclusiva i personalitzada de la seva selecció comarcal.