Qui SomEmpresa fundada el 2015, amb seu a Vilafranca del Penedès, dedicada principalment a la organització i gestió de tot tipus d’esdeveniments relacionats amb el món del Pàdel: campionats exprés, circuits anuals, proves , clínics amb jugadors professionals, ... i altres serveis relacionats.


La nostra àrea d'influència habitual es situa a les comarques del Penedès - Garraf i rodalies, realitzant esdeveniments periòdicament a les províncies de Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Calafell, Vendrell, Les Cabanyes, Cunit, Torredembarra, etc... i amb la capacitat per organitzar esdeveniments arreu de Catalunya.


IMOX PADEL TOUR neix de la inquietud de jugadors de pàdel, per trobar torneigs amateurs de qualitat a la nostra zona de residencia. Nosaltres som jugadors, i com a tal tenim un objectiu principal.
“ Aportar, a través dels nostres esdeveniments, la motivació i les ganes de que es practiqui un esport saludable, que arribi a totes les edats i nivells, e incentivar ,entre els jugadors i públic, les relacions socials tan especials que aporta aquest meravellós esport, el Pàdel”. IMOX PADEL TOUR, descobreix el teu potencial!